Erotisch Chatten en Geld verdienen

Hou je van erotisch chatten? Dan zou het natuurlijk geweldig zijn dat je er geld mee kunt verdienen.

Het mooie is dat het werkelijk mogelijk is om wat extra geld bij te verdienen met het sturen van erotische berichten. Het is zelfs zo dat er enkele mensen een fulltime inkomen mee verdienen.

Maar hoe is dit nou mogelijk? Dat zal ik hier in het kort uitleggen.

Erotisch chatten (Chatoperator)

Via een platform zal je berichten binnenkrijgen die voornamelijk van erotische aard zullen zijn, al is dit niet altijd het geval.

Per berichtje dat je stuurt krijg je 9 tot 18 cent. De inkomsten kunnen al snel oplopen wanneer je snel kunt typen en ervoor zorgt dat mannen of vrouwen geprikkeld worden door jouw berichten zodat ze snel weer op jouw berichten reageren.

Je kunt zelf indelen wanneer je gaat werken. Je bent wat dat betreft 100 procent vrij.

Ook hoef je geen zorgen te maken over je indentiteit je zult namelijk 100 procent anoniem blijven.

Uitbetaling

Je krijgt wekelijks betaald zolang je boven de 50 euro zit. Stel dat je geen 50 euro haalt dan wordt dit gewoon opgeschoven voor de volgende week. Je krijgt netjes een creditfactuur op je mail. Je zult ook werken voor een bedrijf dat staat ingeschreven bij de KVK.

Beginnen met erotisch chatten 

Heb je zin om te beginnen met erotisch chatten en geld verdienen? Zodat je wat extra leuke dingen kunt doen in het leven? Meld je dan aan om te beginnen als chat operator en begin vandaag nog met geld verdienen door alleen maar erotisch te chatten.

INSCHRIJVEN

Leave a reply

Copyright © Bijverdienenmetchatten.nl